Adviseur evenementen

32 uur | max. €5.247,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau 

Direct solliciteren

Dit doe je

Op 1 juni is het geharmoniseerde evenementenbeleid Voorne aan Zee in werking getreden. Het opstellen van dit beleid is in nauwe samenwerking geweest met organisatoren, belanghebbenden en collega’s binnen Voorne aan Zee. Het evenementenbeleid is gericht op de levendigheid en de leefbaarheid van evenementen. Voor het uitvoeren van dit beleid wordt een evenementenloket aangesteld. 

Als adviseur evenementen ga je invulling geven aan het nieuwe evenementenloket. Je werkt in team Welzijn, Sport en Cultuur en werkt ook nauw samen met team Veiligheid Openbare Orde en Ondermijning, cluster horeca en evenementen. In deze functie stimuleer je als verbinder de samenwerking tussen organisatoren van evenementen door een (pro)actieve rol te pakken in een op te richten klankbordgroep met een selecte groep evenementenorganisatoren en belanghebbenden. In deze rol ben je zowel strategisch, tactisch en minder operationeel bezig. Je zorgt voor de aansluiting van de evenementen op de identiteit van de gemeente op basis van geformuleerde criteria. Je bent het eerste aanspreekpunt voor evenementenorganisatoren, je legt de verbinding binnen de organisatie en monitort of de vragen beantwoord worden. Daarnaast neem je deel aan de evaluaties met betrekking tot het verloop van evenementen, in samenwerking met o.a. team Veiligheid, evenementenorganisatoren en betrokkenen (waaronder de diensten zoals Politie en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond). Om zo eventueel benodigde aanpassingen voor de volgende keren te realiseren. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook het inzichtelijk maken van de economische spin-off van evenementen. Je adviseert de verantwoordelijke wethouder en zorgt voor collegevoorstellen.

‘Verbindingen leggen tussen de organisatie en evenementenorganisatoren in onze gemeente, dat is mooi werk!’

Dit ben je

 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau, Aangevuld met actuele kennis en/of werkervaring op het gebied evenementen en projectmatig werken. Bij voorkeur heb je ervaring binnen een gemeente.
 • Je kan je mondeling en schriftelijk helder uitdrukken; 
 • Je bent nauwkeurig en afspraak is afspraak bij jou; 
 • Je bent bestuurlijk sensitief en omgevingsbewust; 
 • Je bent creatief en kan zaken tactisch benaderen; 
 • Je bent proactief, tactvol, overtuigend en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Je spreekt anderen aan wanneer nodig; 
 • Daarnaast kan je prioriteiten stellen en goed schakelen tussen diverse werkzaamheden
 • Je herkent je in onze werkwaarden: 
  1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
  2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
  3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

 • Een salaris tussen € 3317,- en € 5247,- (obv 36 uur per week) afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%, dit bedrag kun je inzetten waar het voor jou nodig is;
 • Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé;
 • Fit blijven door onze fitness- en fiets regeling;
 • Ontwikkelen door trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie;
 • Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze;
 • Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling;
 • Dit is een functie met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. 


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Carolien Alleblas via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.