32 uur | max. €5009,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Als ervaren beleidsadviseur jeugd weet jij hoe belangrijk het is om verbinding te maken met onze inwoners en samenwerkingspartners. Jij hebt de rol van adviseur,procesbegeleider die kansrijke thema’s voor de beleidsontwikkeling, met name op gebied van jeugd zoekt en verkent. Onderwerpen die belangrijk zijn in onze samenleving bekijk je met een zakelijke blik maar je hebt oog voor de inwoners voor wie we werken. Je geeft invulling aan ons jeugdbeleid. Je werkt in een team van collega’s met het aandachtsgebied jeugd en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de jeugdwet. Je werkt samen met collega’s op onderwerpen als verordeningen en beleidsregels opstellen en fraude en rechtmatigheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de inkoop van de specialistische jeugdzorg binnen het gebiedsteam. In overleggen neem je initiatieven op onderwerpen zoals bijvoorbeeld de transformatie van de jeugdhulp en de ontwikkelingen binnen het sociaal gebiedsteam. Je bent trekker van werkgroepen en je voert de regie over jouw projecten.

‘Een goed georganiseerd jeugdzorgbeleid met maatschappelijke impact, dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • Je bent een ervaren beleidsadviseur met minimaal HBO werk- en denkniveau en je hebt kennis van het jeugddomein;
  • Je hebt gevoel voor wat er leeft en belangrijk gevonden wordt in onze samenleving;
  • Je bent op de hoogte van actuele onderwerpen en politieke ontwikkelingen binnen het sociaal domein;
  • Je bent een stevige gesprekspartner en adviseur, zowel voor samenwerkingspartners als voor je collega’s en de wethouders. In beleidsinhoudelijke discussies weet jij te overtuigen met goede argumenten;
  • Relatiebeheer is jouw tweede natuur, daarom kun je goed omgaan met verschillende belangen en kunt daar je werkwijze en activiteiten op afstemmen. Samenwerken vind jij vanzelfsprekend en plezierig. Omdat je veel contacten hebt buiten de organisatie is het handig als je een rijbewijs hebt;
  • Tot slot herken jij je in onze kernwaarden: persoonlijk, verbindend en veerkracht.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Yvonne Wildschut via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.