32 uur | max. € 5009,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Als beleidsmedewerker wijk- en dorpsgericht werken sta je middenin de samenleving. Jij bent het aanspreekpunt voor dorps- en wijkraden in Voorne aan Zee. Je hebt veel contact met lokale initiatieven en bewoners en over activiteiten in dorpen en buurten. Jij weet precies wat er in de samenleving speelt en pakt door waar nodig. Vaak ligt de regie bij onze welzijnspartijen, maar ze kunnen bij jou terecht met vragen. Voor de onderwerpen die direct onder het thema welzijn vallen, komen subsidieaanvragen binnen. Jij beoordeelt deze en zorgt voor de beantwoording en afhandeling ervan. Je werkt samen met collega’s aan de sociale basis van onze inwoners om een zorgzame samenleving te realiseren. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor beleidsmatige initiatieven en ondersteuning op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, de inzet van cliëntondersteuning en maatschappelijk werk. Je zoekt draagvlak voor je beleidsvoorstellen en adviseert hierover aan het managementteam en het college. Jij bent de schakel tussen maatschappelijke initiatieven en het omgevingsplan.

‘Bijdragen aan de ontwikkeling van een zorgzame samenleving, dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief sterk en je bent goed in contact leggen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Je bent proactief en onderzoekend: je denkt mee over het effect van jouw beleid op onze inwoners.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en organiserend vermogen.
  • Je hebt praktische oplossingen voor complexe vraagstukken en kunt deze vertalen naar beleid en uitvoering.
  • Je herkent je in onze werkwaarden:
  1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
  2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
  3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. 


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Rosan Bogers via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.