36  uur | max. € 4208,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

'Data op orde' is een van de speerpunten van de gemeente Voorne aan Zee. Betrouwbare data is het fundament voor veel werkprocessen. Voor collega's van beheer en beleid, toezicht en in het ruimtelijk domein, maar ook voor de hele gemeentelijke organisatie en daarbuiten. Denk aan het belang van data bij onderwerpen als de energietransitie, de omgevingswet en de woningbouwopgave.

In de rol van databeheerder ben je breed inzetbaar voor het in samenhang beheren van gegevens in de diverse vakgebieden van de Openbare Ruimte, zoals wegen, groen, kunstwerken, riolering, etc. Hiervoor maak je o.a. gebruik van het beheersysteem Geovisia. De nadruk ligt het eerste jaar op het opzetten en inrichten van een goed beheersysteem voor de riolering en bijbehorende processen.

Als databeheerder adviseer je de collega’s van de vakgebieden t.a.v. het (juiste) gebruik van de data en volg je hierbij de ontwikkelingen in (landelijke) standaarden. Je beoordeelt de kwaliteit van de gegevens en zorgt voor informatieverstrekking uit de beheersystemen door het maken van analyses, dashboards en tekeningen voor je collega’s en management. Daarnaast zorg je samen met de beleidsmedewerker riolering voor een goed beheer en onderhoud van het rioolstelsel in onze gemeente. Verder heb je regelmatig contact met andere gegevensbeheerders, o.a. van de BGT, GIS systemen en externe gegevensleveranciers.
 

‘Door het op orde hebben van onze data van de openbare ruimte kunnen wij efficiënter werken en onze dienstverlening verbeteren, dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een opleiding op het gebied van (geo-)-informatievoorziening.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met gegevensbeheer op het gebied van het Beheer van de Openbare Ruimte (BOR).
  • Je hebt ervaring met informatieanalyses en het werken met beheersystemen. Indien je relevante werkervaring hebt op het gebied van Geovisia, (Arc)GIS, CAD en basisregistraties dan is dit een pré. 
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt zelfstandig je werk uitvoeren maar zorgt hierbij voor de verbinding met collega's.
  • Ook ben je klantgericht, enthousiast, analytisch, pragmatisch, proactief en zorgvuldig.
  • Met andere woorden, je bent een gedreven professional die een ‘kick’ krijgt van het zo optimaal mogelijk beheren en inzetten van beheerinformatie voor een efficiënt planmatig beheer.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met George de Jongste - Kobossen (teammanager IV), via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di  do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.