24 - 36 uur | max. € 3612,- bruto p/m (schaal 7) op basis van 36 uur | MBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

De belangrijkste taak van het team burgerzaken is een heldere, transparante, gedigitaliseerde en burgergerichte publieke dienstverlening voor gemeentelijke producten en diensten. Je zorgt voor brede en specialistische dienstverlening zoals het vaststellen van identiteiten, verwerken verhuizingen, geheimhoudingen en naamgebruik BRP. Inwoners doen bij jou (digitale) aanvragen voor uittreksels, verklaring van gedrag, reisdocumenten en rijbewijzen. Je brengt advies uit over de toekenning van de aanvraag en verstrekt de producten aan de aanvrager. Je behandelt adresonderzoeken en behandelt briefadressen. Je beoordeelt bij alle werkzaamheden gegevens op juistheid en eventuele document- of identiteitsfraude. Vaak hebben jouw werkzaamheden impact op andere disciplines binnen de organisatie. Je houdt hierover zowel binnen, als buiten jouw eigen team contact met collega’s. Telefonisch- of schriftelijk gestelde vragen beantwoord je en geeft advies aan onze klanten.

‘Tevreden burgers door persoonlijke dienstverlening, dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • MBO werk- denkniveau;
  • Basisopleiding burgerzaken en/of ruime ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden zijn een vereiste
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Digitaal vaardig;
  • Kennis en ervaring met i-Burgerzaken
  • Je bent een teamspeler en zoekt verbinding met collega’s uit andere teams als het werk hierom vraagt.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Ron Buis via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.