36 uur | max. €5725,- bruto p/m (schaal 11) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Jij hebt de regie over de planning & control cyclus. Je coördineert de werkzaamheden rondom de producten hiervan en zorgt dat alles binnen de termijnen wordt gerealiseerd. Je adviseert het bestuur over de voortgang en over de eventuele risico’s. Je zorgt ervoor dat de wethouder voldoende geïnformeerd is voor de bespreking in commissie- en raadsvergaderingen. In voorkomende gevallen sluit je zelf aan ter ondersteuning. Jij bent de expert in het team als het gaat om de toepassing van financiële regelgeving, zoals het BBV (Besluit Begroting en verantwoording provincies en gemeenten). Jij zorgt ervoor dat relevante nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied vertaalt worden naar beleid binnen Voorne aan Zee.

‘Helder maken waar onze gemeente staat in relatie tot onze doelstellingen, dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • Je hebt een financieel-economische HBO-opleiding afgerond en je hebt ruime kennis van en ervaring met gemeentefinanciën en de gemeentelijke P&C cyclus.
  • Bij strakke deadlines en hoge werkdruk bewaar jij het overzicht en breng je structuur aan.
  • Je bent een goede, kritische gesprekspartner en je denkt mee over oplossingen.
  • Je vindt het niet erg om af en toe ’s avonds te werken, als je bijvoorbeeld aan moet sluiten bij raads- en commissievergaderingen.
  • Je bent politiek en bestuurlijk sensitief.
  • Je herkent je in onze werkwaarden:
  1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
  2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
  3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. 


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Danny van Gulik via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.