40 uur (incl. ADV) | max. €3018,- bruto p/m (schaal 6) op basis van 36 uur | MBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Als servicemedewerker van het woonbedrijf zorg je voor het onderhoud van onze woningen. Daarbij onderhoudt je contacten met huurders en aannemers. Je zorgt ervoor dat de gereedschappen die voor het onderhoud nodig zijn op orde zijn. Dat betekent dat je de keuringen van het gereedschap coördineert en nieuwe materialen bestelt als dat nodig is. Dit houd je bij in de administratie. Als de opzichter afwezig is vervang je deze collega door meldingen aan te nemen en de bewoners aan te geven wat en wanneer dit opgepakt kan worden. Omdat er ook in het weekend of tijdens feestdagen wel eens meldingen zijn over de woningen werk je samen met je collega’s in een beschikbaarheidsdienst. Ook ben je bij rampen en calamiteiten inzetbaar in het kader van crisisbeheersing. Dit kan zowel in de eigen, als in een naastgelegen gemeente zijn in onze regio.

‘Zorgen voor een mooie woning in Voorne aan zee, dat is mooi werk!’

Dit ben je

Je hebt kennis van het vak en ervaring met het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld timmer- en loodgieterswerk. Het is een voordeel als je vakspecialistische opleidingen hebt afgerond. Je bent in het bezit van rijbewijs B en het is een pré als je in bezit bent van rijbewijs E. Je bent sociaal en professioneel ingesteld en je bent gewend om contacten met huurders en (onder)aannemers te hebben en onderhouden. Je bent gericht op samenwerking en neemt je eigen verantwoordelijkheid. Je hebt aandacht voor kwaliteit zonder dat het ten koste gaat van kwantiteit en resultaat. Je werkt nauwkeurig en geordend waarbij je oog hebt voor details. Je bent in staat om jouw eigen werk te organiseren. Daarnaast ben je flexibel ingesteld want het kan ook voorkomen dat je ingezet wordt op taken binnen andere organisatieonderdelen.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Thijs Paré via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: di wo do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team HR (human resources) bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.