40 uur (incl. ADV) | max. € 6103,- bruto p/m (schaal 12) op basis van 36 uur | HBO/WO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Als teammanager financiën bij Voorne aan Zee geef je leiding aan een team van ongeveer 25 enthousiaste professionals. Het team financiën richt zich op financieel advies en financieel beheer. Voor het team beheer word je ondersteund door de regisseur financieel beheer. Je zorgt voor een goede werkverdeling, geeft jouw medewerkers verantwoordelijkheid en coacht hen bij hun werkzaamheden. In gesprekken met hen geef je sturing op richting, ruimte en resultaat. Naast deze personele taken zal je ook een stuk verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud. Denk hierbij aan betrokkenheid bij o.a. de begroting en jaarrekening, de P&C cyclus en financiële mede-advisering op college- en raadsvoorstellen. Tot slot ben je een belangrijke schakel tussen de medewerkers en het MT. Samen met het team werk je aan het opbouwen en inrichten van de nieuwe organisatie Voorne Aan Zee.

Financieel impact maken, dat is mooi werk!’

Dit ben je

Je hebt HBO- of WO-niveau met aantoonbare kennis van gemeentefinanciën. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende stijlen van leidinggeven en tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ervaring met leidinggeven aan een team of project is een pré. Je bent gericht op kwaliteit en resultaten en hebt ervaring met het adviseren over organisatie-eenheid overstijgende vraagstukken waarbij je rekening houdt met verschillende belangen. Het creëren van draagvlak is hier onderdeel van. Je bent communicatief sterk en in staat een netwerk te bouwen en onderhouden.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Marcel Koets via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team HR (human resources) bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.