Op basis van inhuur  | 28 - 36 uur (incl. ADV) | max. € 2874,- bruto p/m (schaal 5) op basis van 36 uur | MBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Als zwemonderwijzer ben je werkzaam in  zowel Oostvoorne als Brielle. Je zal vooral lesgeven aan zowel de A, B als C klassen. Naast de lessen die je geeft, houd je ook toezicht tijdens het vrij zwemmen en activiteiten die in het zwembad georganiseerd worden. Je zorgt daarbij ook voor een schoon zwembad. Je bent het visite kaartje van het zwembad, door jouw houding zijn bezoekers enthousiast om te komen zwemmen en voelen zij zich welkom.

De kinderen in Voorne aan Zee veilig leren omgaan met water, dat is mooi werk!

Dit ben je

Als zwemonderwijzer kan jij zwemplezier brengen bij jouw leerlingen. Je bent duidelijk in het uitleggen van de verschillende zwemtechnieken. Tevens ben je sociaal en voel jij je verantwoordelijk voor jou groep.

  • Zwemonderwijzer diploma's
  • Ervaring als onderwijzer is een pré
  • BHV en EHBO is ook een pré

Dit bieden wij

Opdracht voor minimaal een jaar op basis van inhuur via Randstad Uitzenden & detacheren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Ingmar Verschoor van Randstad Uitzenden & Detacheren via telefoonnummer 06-51707430. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Opdracht voor minimaal een jaar op basis van inhuur via Randstad Uitzenden & detacheren.