Ben je aangenomen op één van onze vacatures? Dan zijn dit jouw arbeidsvoorwaarden

Als je bij de gemeente Voorne aan Zee werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. De basis hiervoor is de CAO Gemeenten. Daarnaast hebben we regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en je vitaliteit te ondersteunen. 

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Daarom kun je jouw uren per week in overleg met je manager verdelen tussen 7.00 en 22.00 uur en is hybride werken onderdeel van onze werkwijze. Wil je graag naar kantoor komen? Dan is ook daar ruimte genoeg. 

Het werken met ADV is een keuzemogelijkheid. Dat zijn roostervrije uren die je kunt opbouwen. Je werkt dan 40 uur per week en bouwt wekelijks 4 adv-uren op. Dit verlof kun je elke week meteen opnemen of opsparen. Je moet de uren wel hetzelfde kalenderjaar opnemen. 

Iedere maand bouw je individueel keuzebudget op. Dit kun je gebruiken op het moment dat het jou uitkomt, voor bijvoorbeeld je vakantie of het aanschaffen van een fiets. Gebruik je het niet? Dan krijg je het totaal opgebouwde bedrag in december uitbetaald. 

We zorgen er graag voor dat de vakkennis en professionaliteit van onze medewerkers gestimuleerd wordt. Daarom biedt onze Voorne Academie gerichte opleidingen om je hier in te kunnen voorzien.

  • Hybride werken, je werkt zowel thuis als op kantoor.
  • Standaard werktijden tussen 7.00 en 22.00 uur.
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van netto € 0,19 per kilometer.
  • Individueel keuzebudget van 17,05% per maand van je salaris.
  • optioneel ADV regeling van 10% van jouw arbeidsomvang.
  • Fietsenregeling.
  • Verder ontwikkelen via de Voorne Academie.

Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze P&O adviseurs via telefoonnummer 14 0181.