Over Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar ruim 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.

We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Bekijk de vacatures

Meer weten over de sollicitatieprocedure

Onze werkwaarden

Herken jij je in onze werkwaarden?

  • Verbindend; je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
  • Persoonlijk; je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.
  • Veerkracht; in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
  • Natuurrijk; onze gemeente is een groene en waterrijke oase tussen stad en delta. Met volop weide, akkers, water, strand, duin en bos. Dat willen we houden, delen en mooier maken.
  • Historisch; we hebben ons tegen opkomend water verdedigd. Ook op dat water voerden we strijd. We zijn van betekenis geweest bij de veroverging van onze vrijheid. Het verhaal van onze geschiedenis gaat over vrijheid in denken en doen. Zo willen we ook elke dag werken en de zichtbare en tastbare waarden van onze historie koesteren. Ook die willen we graag delen.

Al deze werkwaarden maken ons trots!