Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. We streven naar korte procedures. Het eerste gesprek is met de manager en P&O adviseur. Dan volgt optioneel een tweede gesprek óf een uitnodiging voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen  kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces.  Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en werken met een sollicitant-volgsysteem dat is ingericht op basis van de AVG regelgeving waarmee wij jouw privacy kunnen respecteren. 

Voor iedereen die bij ons komt werken vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Voor sommige functies is een VOG-P nodig. Wil je daar meer over weten klik dan hier

Bekijk alle vacatures

Assessment

Voor sommige functies nodigen we je graag uit voor een assessment. Wij laten dat in de vacaturetekst óf direct tijdens het eerste gesprek weten. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in je nieuwe functie. Een assessment  helpt bij het bepalen welke competenties voor jouw ontwikkeling het belangrijkst zijn.