Logo gemeente Voorne aan Zee

Bedrijfsvoering domein

Jij maakt Voorne aan Zee daadkrachtiger

Om goed voor onze mooie gemeente te zorgen, werken we continu aan het fundament van onze organisatie. Sta jij klaar om onze afdelingen te adviseren, faciliteren en te ondersteunen vanuit jouw expertise? Zo verbeteren we onze dienstverlening elk dag.

Samen ontwikkelen we de organisatie van gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een fusiegemeente, en daarom nog volop in beweging. Die ontwikkeling zie je niet alleen terug in onze gemeente, maar ook in de interne organisatie.

Als middelgrote gemeente zijn we verantwoordelijk voor een groot, divers werkgebied. Dat is uitdagend en biedt kansen. Van het efficiënt inzetten van gemeenschapsgeld tot het geven van helder juridisch advies, eerlijke communicatievoorziening en betrouwbare besluitvorming. Samen geven we de gemeente vorm. Daar kunnen we jouw visie, expertise en daadkracht goed bij gebruiken.

Jij hebt ons veel te bieden, dit kun je van ons verwachten

  • Verbonden werksfeer met collega’s, want samen zie je meer en kom je verder
  • Blijf jezelf ontwikkelen dankzij ons interne leer- en ontwikkelplatform
  • Flexibele werktijden en hybride werken: thuis of op ons gemeentehuis in Hellevoetsluis

Uitgelichte vacatures

'Het is heel interessant om de plaats te bezoeken waar de inkoop plaatsvindt. Of in ieder geval waar het project wordt uitgevoerd. Daar leer je eigenlijk het meest. Daar gebeurt het.'

Benieuwd hoe jij Voorne aan Zee verder kunt vormgeven?

  • Verbetering van de ervaring van sollicitanten door het recruitmentproces te verkorten én de inrichting van een fijne onboarding via een app.
  • Werk samen met collega’s van ruimtelijk beheer aan de aanbesteding voor veiligheidsinspecties van speeltuinen en sportparken, zodat inwoners plezier kunnen hebben en gemeenschapsgeld op de beste manier besteed wordt. 
  • Zorgen voor burgerparticipatie in onze projecten door het doorontwikkelen van het participatiebeleid 'Samen aan zet'.