32 - 36 uur | max. € 3762,- bruto p/m (schaal 8) op basis van 36 uur | MBO/HBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Je bent een allround webredacteur die verantwoordelijk is voor webredactie en plaatsing van goed vindbare webteksten en nieuws. Dit doe je op onze onlinekanalen zoals websites waaronder voorneaanzee.nl en werkenbijvoorneaanzee.nl, sociale media en digitale nieuwsbrieven. Je zoekt passende oplossingen voor nieuwe content en houdt een strak overzicht van de bestaande inhoud zodat dit altijd up to date is. Voor de websites en het intranet denk je altijd vanuit de bezoekers. De vragen en ervaringen van bezoekers bepalen grotendeels de content die je maakt. Je overlegt hiervoor met de communicatieadviseurs en collega’s van de verschillende afdelingen. Hierbij hou je rekening met het schrijven op B1-niveau, digitale toegankelijkheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het beheren en verbeteren van de social mediakanalen behoort tot je takenpakket.

Dit zijn wij: het team Communicatie

Het team communicatie bestaat uit 12 communicatiecollega’s. Allemaal met een flinke dosis ervaring in het vakgebied. Als webredacteur kom je direct samen te werken met de web-/online specialist binnen het team. Professionaliteit wordt afgewisseld met gezellige momenten en er is regelmatig overleg met het team waardoor de lijntjes kort zijn. Het team wordt aangestuurd door de teammanager communicatie.

Iedere dag aan de slag met de beste, online klantervaring? Dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • Je hebt een mbo/ hbo werk- en denkniveau en relevante ervaring op het gebied van webredactie en het beheer van sociale media.
  • Het schrijven van begrijpelijke teksten op B1-niveau die ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines (SEO) gaat je makkelijk af.
  • Je hebt voldoende kennis van techniek achter de (web)applicaties en cms systemen en (gemeentelijke) processen.
  • Verder heb je aantoonbare ervaring met CMS (Drupal is een pré), webapplicaties, digitale toegankelijkheid en monitoringtools zoals OBI4Wan.
  • Daarnaast heb je (ruime) ervaring met het inzetten van inzichten uit (web)analyses om het effect van content in beeld te brengen en verder te optimaliseren.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Yvette Anker via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.