Logo gemeente Voorne aan Zee

Sociaal domein

Jij maakt Voorne aan Zee vitaler

De groei en bloei van onze inwoners staat voorop. Jij ziet ze, luistert naar ze en ondersteunt ze waar nodig. Het behouden en verbeteren van hun welzijn, vraagt om daadkracht en een menselijke blik. Zet jij jouw krachten in voor een vitaler Voorne aan Zee?

Samen creëren we een nog mooiere leefomgeving voor onze inwoners

Onze inwoners moeten prettig kunnen leven in hun gemeente. Daarom maken we beleid met menselijke maat, bieden we sociale voorzieningen en passende zorg waar nodig.

Met jouw energie en sociale hart kunnen we activiteiten organiseren en sportmogelijkheden realiseren. Je ondersteunt jongeren, zodat zij groeien. Je helpt ouderen om anderen te ontmoeten. Kom dicht bij de inwoners en werk met en voor hen aan een sociaal, vitale regio.

Jij hebt ons veel te bieden, dit kun je van ons verwachten

  • Werk aan grote & complexe sociale vraagstukken en maak impact op een hoog inwoneraantal
  • Blijf jezelf ontwikkelen dankzij ons interne leer- en ontwikkelplatform
  • Hybride werken: thuis of op ons gemeentehuis in Hellevoetsluis

Uitgelichte vacatures

'Een project waar ik trots op ben is vroegsignalering. Dit zorgt ervoor dat we zo snel mogelijk mensen proberen te benaderen en te helpen zodat ze minder snel in problemen komen.' 

Benieuwd hoe jij Voorne aan Zee verder kunt vormgeven?

  • Draag eraan bij dat kinderen leren zwemmen. Of je nu zwemonderwijzer bent, facilitair personeel of de regie voert over de accommodaties.

  • Werk mee aan de uitrol van het regioplan met zorggroepen én gemeente Goeree-Overflakkee voor Ggz-ondersteuning voor de jeugd, zodat onze jongeren mentale hulp krijgen als ze dat nodig hebben.
  • Werk samen met zorgverzekeraars voor het landelijke Gezond en Actief Leven Akkoord om regionaal te bouwen aan een gezonde samenleving.