40 uur (incl. ADV) | max. € 3.301,- bruto p/m (schaal 7) op basis van 36 uur + toelage onregelmatigheidsdienst | MBO niveau | uitzicht op vast

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

‘Handhaven is communicatie’. Of het nu gaat om de-escalerend optreden, het opleggen van een boete of voorlichting, het contact met burgers, netwerkpartners en collega's, jouw omgang met mensen is van groot belang in de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar. Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd en het werkgebied is groot. we zijn zichtbaar in alle dorpskernen van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Jij levert een bijdrage aan de verbetering van de veiligheid (subjectief en objectief) en de leefbaarheid op straat. Je bent zichtbaar aanwezig: met de auto, op de fiets of te voet voer je surveillances uit. Je verstrekt inlichtingen en je voert ‘lik-op-stukbeleid’ uit, bijvoorbeeld door een geregistreerde waarschuwing of een boete op te leggen. Je spoort overtredingen op of signaleert incidenten in de openbare ruimte. Je houdt toezicht op naleving van de wet- en regelgeving zoals beschreven in de APV, afvalstoffenverordening, de Wet Mulder en de Alcoholwet. Je houdt toezicht op het verloop van evenementen en de voorwaarden die zijn gesteld in de vergunning. Verder verleen je assistentie aan politie- en hulpdiensten. Zo nodig verleen je eerste hulp en opvang aan burgers die betrokken zijn bij incidenten en calamiteiten. Een nauwgezette digitale administratie is onderdeel van je werk.

‘Leefbaarheid en Veiligheid verbeteren door duidelijk communiceren en als het nodig is, vastberaden handelen, dat is mooi werk!’

Dit ben je

Je hebt minimaal een MBO-3 diploma en je beschikt over een geldig getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA). Je hebt bij voorkeur een geldig DHW  -certificaat of je bent bereid dit certificaat op korte termijn te behalen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je communiceert gemakkelijk met mensen uit alle lagen van de samenleving. Je bent van onbesproken gedrag en je hebt een geldig Rijbewijs B. Als handhaver volg je de Leergang Handhaver Openbare Ruimte en moet je jaarlijks permanente her- en bijscholing volgen op het gebied van bijvoorbeeld BOA, RTGB, EHBO en andere trainingen. Je bent fysiek fit en bereid hier een test voor te doen. Je werkt in een onregelmatige roosterdienst, ook buiten kantooruren. Het dragen van het verplichte uniform vormt voor jou geen bezwaar. Verder ben je oplossingsgericht, initiatiefrijk en flexibel. Je bent stressbestendig en je kunt goed omgaan met onredelijk gedrag. Je blijft rustig en laat je niet van je stuk brengen. Dit vatten we samen als planmatig en resultaat- en klantgericht werken. Het is belangrijk dat je een teamspeler bent, het is belangrijk dat je op elkaar kunt rekenen.

Over ons

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners -een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.

We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Carolien Alleblas, via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: maandag t/m donderdag) Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen  kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team personeelszaken bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.