Doe een stage verzoek!

36 uur | Stagevergoeding € 250,- bruto p/m op basis van 36 uur | VMBO-, MBO-, HBO- en WO niveau

Direct solliciteren

Dit doe je

Tijdens jouw stage leer je door met ons mee te denken en werken. Je zorgt ervoor dat jouw leerdoelen behaald worden onder begeleiding van één of meerdere van onze collega’s. Je denkt vanuit jouw vakgebied mee met ons en doet voorstellen op basis van de door jou geleerde theorie uit jouw opleiding. In ruil daarvoor krijg je van ons feedback waardoor jij je professioneel verder kunt ontwikkelen en keuzes kunt maken voor jouw toekomst.   

Jouw ontwikkeling in het teken van maatschappelijke betrokkenheid, dat is mooi werk!

Dit ben je

  • Je bent bezig met een opleiding en laat ons weten in welke richting, periode en hoeveel uren per week je kunt stagelopen. 
  • Een actieve houding die je helpt met het vinden van informatie en het leggen van nieuwe contacten binnen, en soms ook buiten onze organisatie. 
  • Je vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb jij je ingelezen in wat een gemeente allemaal doet voor zijn inwoners, ondernemers en toeristen.
  • Je bent nieuwsgierig naar wat onze werkwaarden in de praktijk betekenen voor jouw toekomstige werk: 
    1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
    2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
    3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

Op basis van jouw verzoek nemen wij contact op met de teammanager van het team dat het best aansluit bij jouw opleiding en stagedoelen. We laten je dan snel weten of er plek is.

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. 


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Emma van de Kreeke of Claudia Baars via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Wil je meteen graag stagelopen? Stuur dan je cv en motivatie:

solliciteer nu!

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de procedure voor het selectieproces. Zodra de procedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.