24 - 36 uur | max. € 4671,- bruto p/m (schaal 10) op basis van 36 uur | HBO niveau

Direct solliciteren(externe link)

Dit doe je

Als P&O adviseur ben je sparringpartner op het gebied van onder andere organisatieontwikkeling, medewerkersontwikkeling, casuïstiek en leiderschap. Jij bent samen met de managers van de afdeling Ruimtelijk domein verantwoordelijk voor het werkgeluk van onze collega’s binnen deze afdeling. Je ondersteunt managers met behulp van managementinformatie en adviseert hierover. Voor onze medewerkers ben je een vraagbaak. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid dat in lijn is met de missie en visie van onze organisatie. Je neemt het voortouw door het voeren van regie op projecten en activiteiten. Van ons opleidings- en ontwikkelingsplatform tot interne mobiliteit en het meewerken aan het formuleren van onze (nieuwe) regelingen.  Je bent een echte verbinder en weet de verschillende stakeholders bij het proces te betrekken en in samenwerking de doelstelling te bereiken.

‘Van meebouwen aan ons nieuwe team P&O tot aan het adviseren van onze leidinggevenden en medewerkers, dat is mooi werk!’

Dit ben je

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur op het gebied van HRM en affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling.
  • Ben je HR medewerker en is adviseren een volgende stap voor jou? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.
  • Werkervaring als tactisch-strategisch adviseur in dit vakgebied en daarom kennis van verschillende P&O instrumenten is handig.
  • Van nature kun je makkelijk switchen tussen de expert-, de advies- en de coachrol waarbij je de diverse belangen van jouw gesprekspartners en de organisatie niet uit het oog verliest.
  • Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner voor het management. Je bent sensitief voor de politieke omgeving waarin je werkt en schuwt een inhoudelijke discussie niet
  • Je zorgt er voor dat je vakkennis up to date is. Enige kennis van de omgevingswet is belangrijk als je voor het Ruimtelijk domein werkt, maar die kennis kan je ook binnen onze organisatie verkrijgen.
  • Je werkt pro-actief en zelfstandig, hebt doorzettingsvermogen, houdt van aanpakken en krijgt energie van het bereiken van resultaten
  • Ben jij bevlogen en wil je graag je kennis delen binnen onze nieuw gevormde organisatie? Dan zoeken wij jou!

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen. Het Woonbedrijf is onderdeel van de gemeentelijke organisatie. Met een team van circa 10 medewerkers beheren wij een portefeuille van rond de 1.000 huurwoningen.  
 
We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Sandra Helbers via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl(externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

solliciteer nu!(externe link)

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Als je solliciteert maak je jouw persoonlijke gegevens bij ons team P&O bekend. Wij gebruiken jouw gegevens alleen tijdens de sollicitatieprocedure voor het selectieproces. Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.